40 dagen bloggen en complimentjesdag (1/40)

De vastentijd is weer begonnen, de campagne ’40 dagen zonder vlees’ is weer van start gegaan. Maar aangezien het hier alle dagen zonder vlees is, doe ik mee aan 40 dagen bloggen die Kathleen van de blog Tuttefrut en Verbeelding op poten zette. Aangezien de vastenperiode in principe 46 dagen duurt, krijg je 6 skipdagen. Die zal ik op dinsdag nemen omdat dat de drukste avond van de week is.

Bij het idee elke dag bloggen schoot ik meteen in de stress. Het moet plezant blijven dus ik ga het relax proberen doen en tevreden zijn als ik de helft van het aantal dagen haal. Maar stiekem wil ik toch de 40 te halen. Dit is meteen een oefening ‘loslaten’ want ik heb nogal wat moetens in mijn hoofd.

En voor degene die het nog niet wisten het is vandaag complimentjesdag! Ik heb zopas een berichtje naar mijn mama gestuurd met een complimentje. Het allerliefste complimentje kreeg ik vandaag van Hilde, ik kreeg namelijk een virtueel kaartje met een lief berichtje erop! Bedankt 🙂

Zo mijn eerste blogberichtje van de 40 dagen bloggen is er!

Aan wie gaf jij een complimentje? Of van wie heb je er eentje gekregen?

Wat doen jullie tijdens de vastenperiode?

15 gedachten over “40 dagen bloggen en complimentjesdag (1/40)

 1. fiekefatjerietjes

  Loslaten, dat is hier ook niet altijd makkelijk… Als ik ergens voor ga, wil ik meestal ook slagen, dus ik zou ook het liefst de 40 dagen halen. Maar we zien wel…
  Ik stuurde vanmorgen een mailtje naar mijn mama, voor complimentendag, en op hetzelfde moment ontving ik een e-card van haar. Ik stuurde ook een e-card (van Libelle) naar mijn schoonmama 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Lize

  Ik doe ook mee met 40 dagen bloggen en doe mijn best om mee te doen met dagen zonder vlees. Thuis lukt dat want daar doe ik dat meestal maar ik wil niet moeilijk doen als ik ergens ga eten.
  Helemaal niet aan gedacht dat het gisteren complimentendag was.

  Geliked door 1 persoon

 3. Josie

  Vasten doe ik eigenlijk niks mee, ik associeer dat te veel met religie. Ik doe wel mee aan de Dagen Zonder Vlees, maar net zoals voor jou is dat in feite geen inspanning omdat ik dat altijd doe. Daarnaast probeer ik gewoon altijd een beetje bewust te kopen en te eten al lukt dat de ene week ook beter dan de andere. En ik deed al mee de afgelopen tijd aan Tournée Minérale en Easy Vegan. Ha.
  Ben wel benieuwd naar die 40 dagen bloggen, heb ik elke dag leesvoer 🙂

  Geliked door 1 persoon

   1. misssexandthecity

    Mijn respect lady en ik beloof niet dat ik 100% suikervrij eet…denk dat het niet meer mogelijk is in onze hedendaagse maatschappij.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s