Weekboek #13: terug aan het werk

Maandag 20 februari 2017

Mijn eerste werkdag sinds begin februari. Ik had eerst een week verlof en daarna was ik een dikke week ziek. Aan het station passeerde ik een man met een plooifiets, hij sloeg per ongeluk mijn boek uit mijn handen met zijn fiets. ‘Oei, ik laat dan nog je boek vallen, wanneer je een boek laat vallen moet je het eigenlijk kussen’: zei hij. Daar had ik nog nooit van gehoord 😀
Ik had een aantal verjaardagskaartjes gekregen.

Dinsdag 21 februari 2017

Op het werk verhuisde ik mijn spullen naar een nieuwe bureau. Ik heb altijd wat moeite met veranderingen maar tot nu toe viel het mee.

Woensdag 22 februari 2017

’s Middags had ik afgesproken met vriendin R. om te lunchen in een veganistische broodjeszaak MieVie. Daar schreef ik al een blogpostje over. Het was fijn nog eens bij te kletsen want het was veel te lang geleden dat we nog eens afgesproken hadden. Ik kreeg van R. een hele boel leuke kattenkaartjes ❤
’s Avonds maakte ik een kleine wandeling want het regende en waaide teveel. Jammer dat mijn honden niet van regenweer houden. :p

Donderdag 23 februari 2017

’s Morgens had ik een afspraak bij de tandarts om mijn afgebroken tand definitief te herstellen. En voor de jaarlijkse controle. Ik had geen enkel gaatje! Hoera! En de voorlopige vulling van de afgebroken tand zag er nog goed uit dus dat werd zo gelaten.
Toen ik ’s avonds thuis kwam zat er nog meer verjaardagspost in de bus, ditmaal een cadeautje van mijn Duitse penvriendin.

Vrijdag 24 februari 2017

’s Avonds had ik afgesproken met vrienden om naar Risjaar Drei te gaan kijken, een toneelstuk met oa. Peter Van den Begin en Jan Decleir. Vooraf gingen we iets eten in ’t Risico in Brugge en daarna gingen we naar de Stadsschouwburg voor het toneel. Het was een mooie avond.

Zaterdag 25 februari 2017

Na de huishoudelijke taakjes ging ik richting Maldegem. Ik reed nog even door naar de losloopweide in Ryckevelde, waar de hondjes heerlijk konden spelen en rennen met andere honden. Zo waren ze goed moe want ze mochten mee naar een etentje bij mijn moeder. Mijn zus, tante, nicht waren er ook. Het was een gezellig avond.

Zondag 26 februari 2017

Een luie zondag. Er werd gelezen, een beetje gekuist en daarna een wandeling met de honden.

8 gedachten over “Weekboek #13: terug aan het werk

 1. kurt

  Sofie, de rest van de familie is hier gaan kijken naar carnaval, de stoet. Ik heb daar geen zin in. Dus dacht ik : wat nu te doen ? En plots dacht ik… Hey, zondagavond, even kijken of sofie haar week al gepost heeft… Altijdl euk om lezen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Josie

  Ik besef nu dat je nog niet in mijn verjaardagskalender stond! Bij deze dus rechtgezet! Shame on me!
  Ik ga volgende maand ook naar Risjaar Drei kijken in Gent, ben er wel benieuwd naar, blij dat jij het wel kon smaken!

  Geliked door 1 persoon

 3. Evi

  Woeps, dit is dus wat er van komt als ik achter sta met het lezen van blogs, had er geen idee van dat je jarig was. Een late gelukkige verjaardag 🙂 En wat een leuke post heb jij allemaal gekregen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s