Weekboek #10: vertrek naar Wenen

Er zit wat vertraging op mijn wekelijkse weekboek. Maar ik vertrok vrijdagavond naar vrienden om samen naar Wenen te gaan. Vooraf was het veel te druk om deze blog al op voorhand te schrijven.

Maandag 30 januari 2017

Ik belde naar de tandarts om mijn gebroken tand te herstellen. Gelukkig kon ik de dag zelf nog gaan, want ik liep er wat ambetant van. Ik had die dag verlof, dus ik kon me makkelijk aanpassen. Het afgebroken stukje werd er uit gehaald én er werd een voorlopige vulling op gedaan. Daarna had ik nog een afspraak bij de fysiotherapeut voor mijn rug. Maar omdat mijn knie terug pijn deed, meldde ik dat. Hij dacht dat mijn meniscus beschadigd was, om zeker te zijn moest ik een MRI laten nemen.

Dinsdag 31 januari 2017

Ik liep wat ambetant. De huisbaas zou ’s avonds langskomen om mijn toilet te herstellen maar die liet niks meer van zich horen en ik kon hem ook niet bereiken. Mijn knie deed weer meer pijn. Daarbovenop had ik stress voor de reis naar Wenen. *piekerprinses/stresskip*

Woensdag 1 februari 2017

Vandaag had ik wat minder last van mijn knie. Ondanks dat het regende, maakte ik een wandeling van een half uur. Ik had nood om mijn hoofd wat leeg te maken.

Donderdag 2 februari 2017

Ik ging een nieuwe broek kopen want het is nodig. Ik heb maar één deftige broek. Twee broeken zijn gescheurd. Het is mode maar ze zien er echt versleten uit. Een andere broek spant te veel rond mijn knieën. En een andere staat op scheuren. Dus een extra broek gekocht met mijn nieuwjaarsgeld.
Aan het station kwam ik mijn leraar Latijn terug van in het eerste middelbaar. Ik weet niet of hij mij herkend heeft.
’s Avonds kreeg ik een mailtje dat mijn kat Guust gestorven is. Guust woonde bij mijn vroegere buren. Omdat hij meer bij de buren was dan bij ons en bij ons teveel stress had door de honden en de andere katten, was hij volgens mij gelukkiger bij de buren.

Vrijdag 3 februari 2017

Vandaag maakte ik me klaar om naar Wenen te vertrekken. Ik maakte nog een wandeling met mijn honden in het zonnetje. Daarna maakte ik mijn valies, vertrok richting Diksmuide om mijn hondjes af te zetten. De hondjes bleven bij vriendin E. waar haar ouders zouden komen dogsitten op onze hondjes. Ik reed alvast door naar vriendin A. omdat we daar blijven slapen.

Zaterdag 4 februari 2017

Om 4.45 liep de wekker af. Want om 7.10 hadden we onze vlucht naar Wenen. We ontbeten in een gezellig en hip plekje. Ze hadden zelfs een veganistisch ontbijt! Daarna deden we een rommelmarkt. We bezochten ook het Kunsthistorisch Museum waar onder meer schilderijen te zijn van Vermeer, Rembrandt, Breugel,…

Zondag 5 februari 2017

Ik ging alleen naar het museumquartier. Omdat ik het Natuurhistorisch museum wilde doen. Mijn vrienden vonden er niet veel aan om naar opgezette dieren te gaan kijken dus deden zij een stadswandeling. Ik kocht een hangertje van het beeldje ‘Venus van Willendorf’. Daarna spraken we terug af en deden we samen de rest van hun stadswandeling.

Hoe was de overgang van januari naar februari bij jullie?

8 gedachten over “Weekboek #10: vertrek naar Wenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s