Weekboek #9: gebroken

Maandag 23 januari 2017

Het was een rustige dag. Ik hou er van om mijn week op het gemak te beginnen. De dag ervoor had ik een stoofpotje gemaakt. En nu deed ik er tomatenblokjes en gierst bij en het smaakte heel wat beter.

Dinsdag 24 januari 2017

Ik las mijn boek ‘wat voorafging’ van Diane Broeckhoven uit. Het was een zeer herkenbaar en aangrijpend boek. Meer hierover in de eerste update van de verbeelding bookchallenge. Ik besloot om het 4de boek van Harry Potter te gaan lezen.
Tijdens de avondwandeling werd ik aangesproken door 4 oudere mensen over de hondjes. Trois chiens!

Woensdag 25 januari 2017

’s Nacht werd ik een paar keer wakker met keelpijn en een verward hoofd. Toen ik opstond, viel het mee en kon ik gaan werken. Aan de trein stond ik te kletsen met vriendin M., toen het ons plots opviel dat de trein niet kwam opdagen. Iemand belde naar de NMBS en er stond een bestelwagen op de sporen in Gavere. Lap! We hebben de bus genomen en zo kwam ik een uur later aan op mijn werk.

Donderdag 26 januari 2017

Ik ging even langs bij de FNAC omdat ik een koptelefoon wil kopen, maar ik vergat mijn nieuwjaarsgeld. Ik kon het niet laten om even naar de boekenafdeling te gaan. Ohja en mijn verkoudheid was weer over! Oef ๐Ÿ™‚ Op het werk kreeg ik van iemand een ticket om naar een klassiek concert te gaan, hijzelf kan niet gaan.

Vrijdag 27 januari 2017

Toen ik naar de kipjes wou gaan om ze eten te geven, zat er een muisje in het graan. Lief! Normaal ben ik niet bang van muisjes maar ik durfde het muisje er niet uit te halen. Ze zijn zo snel en daar schrik van. Maar als het stil zat, vond ik het toch mooi om naar te kijken.
’s Middags trakteerde ik mezelf op een vegetarische currysoep in de Soup’r.
’s Avonds ging ik in Maarkedal twee voedertonnen afhalen om het kippenvoer in te stoppen zodat er geen muisjes meer in het eten terecht komen.

Zaterdag 28 januari 2017

Gisterenavond had ik mijn tanden pijn gedaan bij het eten van chips. Deze morgen merkte ik dat mijn tand gebroken zit. Vreselijk irritant. Hopelijk kan ik snel een afspraak maken bij de tandarts.
Net voor de middag ging ik naar Kruishoutem voor een check-up van mijn auto en deed ik boodschappen. Na de middag ging ik met de hondjes naar mijn moeder. We gingen samen naar Brugge omdat ik een sjaal wilde van Harry Potter. Gelukkig zie je niet dat het een HP-sjaal is als je de films niet goed kent, anders zou ik hem niet kopen en dragen. En nee, het is niet dezelfde van Harry Potter.
Daarna aten we frietjes bij mijn moeder thuis en kwam mijn zus nog even langs.

Zondag 29 januari 2017

Een gewone zondag waarbij ik soep maakte, een wandeling deed met de hondjes en een brief afwerkte naar Manuela uit Duitsland. Vriendin M. kwam nog even langs om de kippen hun vleugels bij te knippen.

6 gedachten over “Weekboek #9: gebroken

  1. Hilde

    Is dat zo’n griffoendor sjaal? Ik las er eens iets over in een boek (Oma heeft me gestuurd om te zeggen dat het haar spijt van Fredrick Backman) waarin het hoofdpersonage zo’n sjaal droeg. Maar ik kan ook helemaal fout zijn natuurlijk *bloos*. Een rustig weekje zo te lezen. Verzorg die gebroken tand maar goed รจn die keelpijn.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie