Weekboek #8: genieten van het vriesweer

Maandag 16 januari 2017

Ik was helemaal in de leesflow, ik wou persé de 3de Harry Potter uitlezen. Ik las 64 bladzijden, wat best veel is voor mij. In Gent ging ik te voet van Sint-Pietersstation naar de Origino waar ik een fles bio-Gin kocht als nieuwjaarscadeautje voor mijn zus haar zoon. Onderweg kwam ik ruziënde mensen tegen en ik vind dat altijd zo overweldigend.

Dinsdag 17 januari 2017

In de voormiddag ging ik naar het schoonheidssalon om te epileren. Op het werk werd er wat opgeruimd en verhuisd. ’s Avonds wandelde ik naar vriendin M. om haar de nieuwe Flow te brengen. Die kocht ik omdat ze 2,5 weken op mijn katten en kipjes gepast had.

Woensdag 18 januari 2017

Een volledige dag werken. Tijdens de middag ging ik een frisse neus halen en stapte naar het postkantoor om postzegels te halen. Ik ging eens snuisteren in de Standaard Boekhandel maar ik kocht niks. Om 16h was er op het werk een speech en nieuwjaarsreceptie. Toen ik in het station aankwam, keek ik aan welk spoor mijn trein stond. Op het ene bord stond er Ronse 18h spoor 1 en op het andere Ronse 17h59 spoor 4. Ik was een hele tijd aan het wachten om te zien aan welk spoor ik nu moest zijn. Toen mijn euro viel dat het een bord ‘vertrek’ en een bord ‘aankomst’ was. 😀 Oops!

Donderdag 19 januari 2017

Ik werd wakker door een vreemd gemiauw. Ik denk dat Pebbles weer een aanval gekregen had. Toen ik ging kijken, was er niks te zien. Op het werk had ik een goed gesprek met collega N, ik voelde me ergens niet zo goed over en hij kon me geruststellen.

In mijn mini-groentenpakket (met extra’s wegens de sluiting in de kerstvakantie): shiitakes, savooikool, gedroogde sojabonen, pastinaak, twee venkelknollen en zuurkool

Vrijdag 20 januari 2017

Ik ruilde mijn kraslotje in en met de winst wou ik iets kopen in de Hema maar ik vond niks dat ik echt wou. Dus ik stopte het geld in een apart zakje in mijn portefeuille. Het was rustig op het werk. ’s Avonds maakte ik voor het eerst Shiitakes klaar en het was lekker. Shiitakes zouden goed zijn voor de weerstand. Ik ben benieuwd.

Zaterdag 21 januari 2017

Om 12h30 ging ik langs bij mensen om eventueel op hun katten, paard en pony te letten als ze op reis zijn. Het is 2 kilometer van mijn deur en stralend weer dus ik ging met de fiets tot daar. Daarna kwamen mijn ma en mijn neef langs, we deden boodschappen. We gingen nog iets drinken in Okker en Noot in Oudenaarde. Een bio tea- en lunchroom. ’s Avonds keek ik naar Harry Potter and the prisoner of Azkaban.

Zondag 22 januari 2017

Rode bietenslaatje gemaakt en een stoofpotje. Ik werkte een brief af aan Meredith uit Amerika met radio Klara op de achtergrond. Om 15h maakte ik een wandeling langs een mini-natuurgebiedje in Eine.

Wat deden jullie vorige week?

9 gedachten over “Weekboek #8: genieten van het vriesweer

 1. misssexandthecity

  Ik deed veel van genieten vorige week, veel kalligrafie en ook al eens zetelzitten…..deze week wordt iets pittiger :-). Leuke week!

  Like

 2. Flavie

  Leuke week!
  Mensen die ruziemaken, daar kan ik niet tegen, ik voel mij daar ‘raar’ bij.
  Hier was het vooral zorgen voor de mini-me’s een drukke maar leuke bezigheid 🙂
  Mooie nieuwe lay out!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hilde

  Die lay-out komt me bekend voor :- p. Het weekoverzicht klinkt heerlijk relax. Ik maak hieruit op dat je een echt Harry Potter fan bent (lezen + kijken). Wat ik me een beetje afvraag: bestaan er ook groentenpakketten voor alleenwoners?

  Geliked door 1 persoon

  1. loesjezaakjes Berichtauteur

   Ah heb je dezelfde? Ik dacht al dat ze me bekend voorkwam maar ik wist niet bij wie 😀 Ik zag het maar toen ik het al gekozen had.
   Het is de eerste keer dat ik de HP’s lees en ze bevallen me wel 🙂
   Ja hoor, je kan kiezen voor een mini-groentenpakket, een klein, een groot, een gemengd 🙂 Je kan ook afwisselen zoals ik, ik heb een week een mini en een week een gemengd

   Like

   1. Hilde

    Oh leuk om te weten van dat groentenpakket. Dank je wel. (Ik vind die lay-out ook erg gebruiksvriendelijk btw, als je er vragen rond hebt laat maar weten hé 😉 );

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s