Weekdagboek #3

Maandag 12 december 2016

Er zijn twee mensen jarig volgende week dus ging ik alvast shoppen om snailmail te maken. In Achter de Maan kocht ik twee leuke kaartjes. En bij Mus in een Plas kocht ik een cadeautje voor Cécile in Nederland. ’s Avonds maakte ik een pakje voor Cécile zodat het zeker op tijd zou aankomen. Tijdens de avondwandeling postte ik de verjaardagsomslag.
Zelf ontving ik post uit Californië van mijn penvriendin, Meredith.

Dinsdag 13 december 2016

Voordat ik naar het werk ging, ging ik nog even langs bij de biowinkel om ongezoete kokosyoghurt te halen. En daar zag ik ongezoete rijstmelk mét vanille. Die moest ik proeven, ik heb ze gekocht maar nog niet geproefd 🙂 ’s Avonds maakte ik de tweede verjaardagspost en bracht ik een restje pompoensoep naar vriendin M.

Ik begon een nieuw boek, het debuut van Arnon Grünberg blauwe maandagen.

Woensdag 14 december 2016

’s Ochtends moest ik even langsgaan bij de CM om wat papierwerk te regelen. Toen ik terug thuis kwam, zat er kerstmail van mijn penvriendin uit Duitsland in de bus. De dierenarts belde mij terug omdat Mati teveel rode bloedcellen heeft en ze wilde nog een bijkomend urine-onderzoek doen. Toen ik naar de kippen ging, kwam de buurvrouw met een muisje van de honden. Ze hadden het over de omheining gezwierd en ze kwam het gewassen terugbrengen. *lief*

Donderdag 15 december 2016

Toen ik de honden liet plassen ’s ochtends, deed ik Mati haar halsband om om mee te gaan naar buiten. Toen ze begon te plassen, schoof ik een potje onder haar om de pipi op te vangen. Daarna gingen we samen de pipi naar de dierenarts brengen. Omdat ik na een uur rijden en enkel de urine af te geven geen zin had om direct nog een uur te rijden, ging ik nog even langs bij mijn mama. Op instagram zag ik dat Cécile haar verjaardagspost al ontvangen had er blij mee was. Het was weer groentepakket, dit maal van dubbele waarde omdat er geen pakket is tijdens de kerstvakantie.

In mijn pakket: dadels, kiwis, appels, clementines, pastinaak, wortelen, spinazie, veldsla, daikon, witte champignons, kastanjechampignons, zoete aardappel

Vrijdag 16 december 2016

In de voormiddag maakte ik kerstpost. Normaal stuur ik geen kerstkaartjes maar de mensen waarvan ik een kaartje ontvang, stuur ik wel eentje terug. En bij iedereen heb ik er een extraatje in gestopt. Ik ging wat later werken omdat ik tot 19h30 moest werken.

Zaterdag 17 december 2016

Zaterdag is poetsdag, dus heb ik eerst gepoetst. Om 16h was mijn mama daar en gingen we samen naar de Albert Heijn en Aveve. Nadat we frietjes gegeten hadden, gingen we nog even naar de kerstmarkt in Gent. Het was zeer gezellig maar enorm veel volk. We gingen op het reuzenrad en het was wel fijn om Gent van zo hoog te bewonderen. Ik kon zelfs het gebouw van mijn werk zien. Ik hou wel van de historische binnenstad van Gent.

Zondag 18 december 2016

Een rustige voormiddag met een kopje kerstthee van Yogi 🙂 Vriendin M kwam langs om eitjes te halen, daarna moest ik me klaarmaken om naar het kattencafé in Gent te gaan. Ik had afgesproken met vriendin I om daar iets te gaan drinken. Het was er zeer mooi en gezellig ingericht, er werd aan alles gedacht in het voordeel van kat en mens. Ik dronk er verse gemberthee en een Cat-tea met appel, munt en gember.

8 gedachten over “Weekdagboek #3

  1. Denise

    Ziet eruit als een hele leuke week! Wat leuk dat je een penvriendin hebt uit Amerika. Enne… Kattencafé…? Waarom heeft niemand mij ooit verteld dat er een kattencafé is?! Ik moet het gewoon bezoeken, haha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Hilde

    Yogi thee is zo lekker:-). En wat lief van die buurvrouw om het muisje uit te wassen :-). Echte kerstkaartjes zijn ècht wel veel leuker en vooral persoonlijker hé. Een leuke week als geheel, tof om lezen ook.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie