Happy Mailbox Oktober

Oktober was een drukke maand, ik heb niet zoveel post ontvangen en gemaakt. Ik heb ook de indruk dat er veel penvriendinnen afgehaakt zijn. Wat ook niet abnormaal is, want iedereen heeft het druk en prioriteiten veranderen wel eens. Zelf heb ik ook twee penvriendinnen gestopt omdat er geen click was.

Ik schreef een briefje naar mijn Manuela uit Duitsland. Zij is één van mijn beste penvriendinnen, we kunnen écht alles tegen elkaar vertellen. En ze zegt altijd eerlijk haar mening. Wat ik enorm apprecieer. Ik gebruikte de achterkant van de Flow-scheurkalender van een aantal jaar geleden. Er staan mooie getekende quotes op. Ik vind dat wel ideaal als briefpapier.


De nicht van mijn ex was jarig. We spreken geregeld eens af om bij te praten en ik wou haar dan ook verrassen met leuke snailmail voor haar verjaardag. Ik stopte er een kaartje bij met Elmo van Sesamstraat, een kaartje uit de Flow, happy birthday-thee en een labeltje. Ze is jarig in november maar ik maakte de snailmail al in oktober. Ze mocht de omslag pas openen op haar verjaardag.


Voor Cécile uit Nederland maakte ik een pakje. Ik kocht stickers en unicorn-sleutelhangers in de Hema. Die pasten net in een envelop met bubbeltjesplastiek. Ik stopte er wat herfstthee bij en sticky-notes.


Tot slot maakte ik snailmail voor Meredith uit California.

Ik stuurde ook nog een kaartje naar een vriendin omdat haar kat overleden was.

Van wie kregen jullie leuke post?

18 gedachten over “Happy Mailbox Oktober

 1. resaarcle

  Wat een fijne snailmail allemaal! Ik hou ook zowat de hele Flow bij om als verjaardagskaartjes/uitnodigingen/inpakpapier/… te gebruiken want het is zooooo mooi! Ik kreeg opvallend weinig leuke post, maar de dochter kreeg wel wat kaartjes voor haar 4e verjaardag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mrs. Brubeck

  Ik kreeg net een ongelooflijk lieve kaart van Trees en Jan, zomaar, zijn superbloggers en zo lieve vrienden geworden, jaja, het kan ook goed gaan met bloggerscontacten! 😀😀

  Geliked door 1 persoon

 3. Hilde

  Deze post herinner ik me nog ivm snail mail en ik blijf ‘m leuk vinden 🙂 Bedankt om er naar te verwijzen ivm mijn logje rond snail mail van vandaag. Nu heb ik weer enkele bijkomende ideetjes zoals dat van het briefpapier van de Flow kalender en dat van ‘niet openen voor…’ = leuk als iemand bijvoorbeeld op een zaterdag verjaart en het op voorhand wordt opgestuurd. Bedankt voor de inspiratie Sofie x

  Geliked door 1 persoon

   1. Hilde

    Ik denk wel dat ik dat paperbook van Flow al een keertje heb gezien in de krantenwinkel. Toch fijn dat je het hier aanhaalt (kan andere lezers ook helpen). Als ik nog tips vind ivm mooi briefpapier hier in België kom ik het hier zeker delen Sofie. Denk niet dat ik dit snel beu zal zijn. En ik wacht vol nieuwsgierigheid op mijn eerste snail mail pakketje. Ook benieuwd hoe er zal worden gereageerd op die van mij…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s