Hiep hiep hoera!

Pebbles wordt 14 jaar vandaag! Ze is nog altijd speels, maar slaapt wel al meer. Twee jaar geleden werd ze gediagnosticeerd met HCM, hypertrofische cardiomypathie (als ik het goed onthouden heb). Dat is hartziekte waarbij de hartwand steeds dikker wordt waardoor de hartkamers steeds kleiner worden. Ik weet niet hoelang een kat hiermee kan leven, maar ik hoop ze toch nog een tijdje bij me te hebben.

15 gedachten over “Hiep hiep hoera!

  1. Billy

    vergeef me dit off-topic berichtje, is echt een uitzondering die ik maak. Verwijder dit gerust na het lezen…
    Zoals je misschien al hebt gelezen op mijn blog, wil ik alle blogvrienden/lezers uitdagen. En wel met het volgende: ik stelde mij al vaker de vraag hoeveel die lezers/volgers van mijn blog nu eigenlijk wel zouden weten over mij. Dit is dus mijn vraag: vertel me alles wat je over mij weet. Ik ben echt benieuwd wie me het beste kent. Volg je me nog niet zo lang, aarzel dan niet om deel te nemen want ook van jou kom ik graag te weten wat je intussen al over me weet.
    Mail je weetjes door naar het mailadres dat ik voor deze reactie gebruikte. Deze uitdaging sluit af op zondag 8 mei om middernacht, denk er dus niet te lang over na. En doe geen moeite om nog een en ander over mij op te zoeken op mijn blog, want dit is tot maandag onzichtbaar voor iedereen.
    Alvast bedankt voor je deelname!!!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie