Anja Beranek bezoekt de finca

Zaterdag kwam Anja Beranek op bezoek op de finca. Ik weet niet of jullie haar kennen of niet. Maar voor mij was ze totaal onbekend. Anja Beranek is een professionele triathlete uit Duitsland. Misschien kennen de sportkenners onder jullie haar wel? Voor meer informatie over Anja Beranek kun je hier klikken. Ze komt een paar keer per jaar trainen op Fuerteventura omdat het weer hier beter is dan in Duitsland om te fietsen. In februari was ze reeds vluchtbegeleidster voor twee hondjes uit ons asiel.

Anja Beranek kwam rond 11h toe op de finca en ze had haar auto volgeladen met hondenvoer, hondenkoekjes etc. De hondjes werden verwend met al dat lekkers. Het was een gulle gift waarvoor we haar natuurlijk hartelijk bedanken. Ze zei dat ze zoveel gekocht had als dat er in haar auto kon. Duizendmaal dank, lieve Anja!

15f9m8dE-1427746753-35afe654288b3607e1d5ac963e9dbcd4

Foto door Anja Beranek

Daarna heb ik haar een rondleiding gegeven bij de hondjes. Er was één hondje dat ze kende, Socke. Ze wees hem aan en zei, hé dat hondje ken ik! Socke was blijkbaar een hondje die rond haar hotel zwierf en die ze eten gaf, tot hij op een nacht eens aan haar deur klopte. Ze heeft dan rondgevraagd in de buurt en blijkbaar was het hondje van een familie, ze bracht hem terug. Maar de dag erna weer hetzelfde verhaal. Weer bracht ze hem terug maar nadien heeft ze hem nooit meer gezien. Ik vertelde haar dat hij in het dodingsstation zat.

Socke, foto door Anja Beranek

Socke, foto door Anja Beranek

Na de rondleiding zijn we nog een rondje gaan wandelen. Anja koos ervoor om te wandelen met Smartie en Mogli, en ik koos Olijfje om te wandelen. Ze vertelde dat ze ook een hond geadopteerd heeft uit Spanje, een kruising podenco-Jack Russell. Daarna heeft ze nog een wandeling gedaan met Niña en Socke.

Anja Beranek heeft een groot hart voor honden dat is zeker! Nogmaals bedankt voor de donatie!

8 gedachten over “Anja Beranek bezoekt de finca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s