#boostyourpositivity part 4, de-stress & relax, Mijn 7 relax-momenten.

Zo, we zijn aan de laatste week van #boostyourpositivity van Activia aanbeland. Deze gaat over hoe te ontspannen, relaxen en ontstressen. De mensen die mij kennen vinden mij zeer rustig overkomen maar toch ben ik een echte stresskip. Ik maak me nogal snel zorgen over wat zou kunnen gebeuren. Maar er zijn wel moment waarop ik minder mee ga in mijn gedachten.

1) Honden: als ze allemaal mooi flink zijn en doen wat ik wil, dan vind ik honden zeer ontspannend. Maar dat is helaas niet altijd het geval πŸ˜€

2) Lezen in mijn favoriete tijdschrift, dat geeft me altijd positieve hoop. Maar als ik lees, moet ik wel vaak mijn gedachten terug brengen naar mijn stukje dat ik aan het lezen ben.

3) Iets doen: kuisen (ja, zelfs kuisen), wandeling maken, ergens naar toe gaan, koken, soms ben ik te onrustig en moet ik gewoon iets doen.

4) Blogjes lezen met een tasje (bio)thee en een stukje chocolade.

5) EΓ©n van mijn hobby’s uitoefenen vind ik ook meestal ontspannend.

6) Massages vind ik natuurlijk ook heel fijn πŸ™‚

7) Een optreden van mijn favoriete band πŸ˜‰

En hoe ontspannen jullie?

10 gedachten over “#boostyourpositivity part 4, de-stress & relax, Mijn 7 relax-momenten.

  1. Jolien

    Blogjes lezen met een mok thee en stuk chocolade of cake bij de hand vind ik ook erg ontspannend! πŸ™‚ Of met een goed boek in de zetel kruipen, een wandeling maken, mijn favoriete nummers beluisteren,…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie