Nominatie Liebster Award

Gisteren kreeg ik een mailtje dat ik genomineerd ben voor de Liebster Award. *voelt zich vereerd* Wat houdt dit in, de Liebster Award is een bloggerstag waarbij kleine, startende bloggers elkaar steunen door elkaar beter te leren kennen via een vragenlijstje. Galina, van Laws of Life (een natuurlijke lifestyle blog), heeft me hiervoor genomineerd. *blij* Hiervoor beantwoord ik 11 vragen, vervolgens verzin ik 11 nieuwe vragen en tag opnieuw 5 mensen.

1. Als je één ding mee mocht nemen naar een onbewoond eiland, wat zou dat dan zijn?

Tgo, een moeilijke omdat ik mijn liefje, katten en honden wil meenemen maar dan zit ik al aan zes 🙂 Maar aangezien het een ding is, ga ik er van uit dat die sowieso mee mogen *hoera* Ik zou mijn dagboek meenemen maar dan heb ik nog een stylo te kort. Ik zou voor mijn e-reader gaan zodat ik toch nog alle boeken zou kunnen lezen die ik wil lezen.

2. Waar heb je voor het laatst heel hard om moeten lachen?

Om mijn vriend die onder dichtklappende dingen staat en die dan uiteraard ook dichtklappen. Een gemeen trekje van mij om te lachen als er dingen fout lopen.

3. Wat is je guilty pleasure (foute muziek, serie, etc)?

Chocolade. Maar aangezien ik nu rauwe chocolade met gezonde zoetstoffen eet, is de chocolade die ik eet eigenlijk heel gezond *hoera* Disney-films zijn ook wel mijn favoriet, eigenlijk schaam ik mij daar een beetje voor maar ik vind ze wel fijn om eens naar te kijken.

4. Ben je een ochtend- of een avondmens?

Een avondmens, ik ga nochtans rond 23h slapen maar dat is meer om een beetje structuur in mijn dag te houden en omdat ik heel laat opblijven niet zo fijn vind. Maar ik hou er absoluut niet van om vroeg op te staan. Alles voor 8 uur vind ik te vroeg.

5. Zou je ooit naar een ander land willen verhuizen en zo ja, naar welk?

Dit heb ik onlangs gedaan, ik woon nu op de Canarische eilanden. Eigenlijk zou ik overal wel eens willen wonen, Italië, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Ierland, Scandinavische landen,… Maar ik vrees dat dat in de praktijk niet echt te doen is. En bovendien heb ik last van heimwee, ik mis mijn vrienden en familie heel erg dus het vele verhuizen tussen landen zal er niet echt in zitten.

6. Wat was je favoriete vak op school?

Wetenschapsvakken *nerd* Vooral wiskunde heb ik altijd graag gedaan, hoe abstracter, hoe liever.

7. Wie is je grootste held?

Euh… Els Pynoo, Als ik interviews lees met haar dan hebben we precies wel wat gemeenschappelijke puntjes. Met op nummer één onze gemeenschappelijke dierenliefde.

8. Welke zanger/zangeres/band zou je graag live willen zien?

Vive la fête! Ik heb ze al meerdere malen gezien maar ik kan naar hun optredens blijven gaan.

9. Wat is je beste eigenschap?

Empatisch zijn, al is het wel soms een last om zo met iedereen mee te voelen. Maar het zorgt ook wel voor dat ik andere mensen goed begrijp.

10. Wat is je slechtste eigenschap?

Koppigheid *bloos*

11. Wat zijn vijf willekeurige feitjes over jou?

–  Echte-post-liefhebber

– Ik verkies zoveel mogelijk diervriendelijke, natuurlijke en milieuvriendelijke producten.

– Een suikervrije vegetariër, ik eet dus geen dieren (vlees, vis, kip) en ook geen geraffineerde suiker of kunstmatige zoetstoffen.

– Gevoelig zieltje maar ik liet tot nu toch nog geen enkel traantje bij het afgeven van onze asieldiertjes. *flink* Omdat ik weet dat ze naar een eigen (en hopelijk beter) plekje gaan.

– Houdt van kleuren voor volwassenen 🙂

Mijn 11 vragen

1) Wat deed je als kind het liefste?

2) Welke thee of koffie drink je het liefste?

3) Waar ging je het laatst op reis?

4) Wat is je levensmotto?

5) Waar ging je eerste blogpost over?

6) Wat is jouw verwenmoment?

7) Wat is jouw lievelingsfilm van het moment?

8) Van welke beslissing heb je spijt?

9) Waar heb je een hekel aan?

10) Wat moet ik van je weten om je te kennen?

11) Wat is een mannelijke eigenschap van je en wat is een vrouwelijke eigenschap van je?

(Voor sommige vragen haalde ik inspiratie uit Flow magazines)

Bij deze nomineer ik vijf andere (beginnende of kleine) blogs.

– Tita van titatastisch

– Elke van Yellow Me

– C* van Oohlalalaaaa

Zomersproetje

– Anneleen van Klein Geluk

8 gedachten over “Nominatie Liebster Award

  1. zomersproetje84

    Heel erg bedankt voor je nominatie! Voel me heel erg vereerd! Gisteren ben ik toevallig door Annemijn genomineerd en dacht jou nu te nomineren hahaha, telepathie? Weet jij hoe de spelregels zijn als je door 2 mensen bent genomineerd? Kan ik dan kiezen welke vragen ik ga beantwoorden?x

    Like

Plaats een reactie